Het gaat om lijden.
Om afzien van vaak iets dat je niet verdiend hebt, niet goed kan plaatsen, niet goed kan zien zelfs, maar  dat je leven wel flink beperkt, waar je een grote prijs voor betaalt.

Ook al heb je al een hele weg afgelegd in de hulpverleningswereld, je bent nog steeds welkom als je een nieuwe stap wil zetten.

Concreet vertaald werken we omtrent woede en agressie, angst, hechting, rouw, alcohol- en/of sexverslaving, depressie en suicide, al of niet ten gevolge van verdrongen trauma’s, en het levensplezier dat  je ervoor inboet.
De laatste jaren komen er ook meer en meer mensen met vragen omtrent gezondheid en ziekte: chronische vermoeidheid en fibromyalgie.
Of gewoon moe zijn. Moe zijn omdat ze het moe zijn.

En soms beginnen mensen met te zeggen dat ze het niet kunnen aanwijzen, verwoorden, uit leggen … maar dat er wel iets is dat weegt en levensenergie vreet!

Wie verlost wil geraken van symptomen die een chronische vorm hebben aangenomen, in het  bijzonder chronische pijn, kan nergens beter dan bij Claeren terecht. Zij is én professionele geschoold én ervaringsdeskundige.

Voorbij de symptomen werken we dan omtrent levensgebieden als creativiteit (werken), intimiteit (liefhebben) en zingeving (bidden en spiritualiteit).
Goesting en energie zijn belangrijke gidsen bij de tocht.