Nieuwe Website

Aan het uiterlijk valt het misschien niet zo te zien, toch zijn er achter de schermen een hele hoop aanpassingen gedaan. We hebben de website verhuisd van Drupal naar WordPress. Een ander systeem. Hierdoor zijn er een aantal extra functies en pagina’s toegevoegd. Waarvan “Nieuws” zeker de belangrijkste is. We hebben ons voorgenomen om de website om te toveren naar een plak waar je niet enkel de standaard informatie vandaan half, naar een plek waar het systemisch werk echt leeft.

Op de nieuws pagina proberen we jullie iedere twee weken een nieuwe tekst te presenteren. In het begin zal het even wennen zijn maar de aanhouder wint. Verder zijn we achter de schermen nog met een overzichtelijkere agenda bezig. Wanneer deze klaar is valt momenteel nog niet te zeggen. Er moet nog veel veranderen maar we zijn op de goeie weg.

Hoe de website in de gaten en vergeet niet af en toe de nieuwspagina te bekijken.
Contact opnemen kan nog steeds via info@huisvanverbinding.be. Toch ook nog even onze Facebook groep in de verf zetten. Hij is dringend aan vernieuwing toe, ook dat staat op de to-do lijst.

Tot snel,
Jonas Smets

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *