Hoop

De tweedaagse vindt niet plaats. Jammer. Te weinig deelnemers om een goeie dynamiek te hebben in de groep. Na afsluitdatum dienden zich nog een zestal mensen aan. Het initiatief had dus wel kunnen doorgaan. de beslissing was echter genomen en we zijn er niet meer op terug gekomen. En ook jammer omdat het zo’n belangrijk thema is, zeker wanneer rondom ons zoveel angst en cynisme gezaaid wordt. Hoop cultiveren we in ons hart, in onze ziel, het maakt families sterker. Om Kavafis te citeren:

“De Cyclopen en de Laistrygonen,
de woeste Poseidon zul je niet tegenkomen
wanneer je ze niet in je eigen geest meedraagt,
wanneer je geest hun geen gestalte voor je geeft”.

In juni, tijdens de viering van het 20 jarige bestaan van the Allen College of Homoeopathy, ontving ik mijn diploma van homoeopaat. Ik was blij de inspanning van drie jaar hard studeren beloond te zien. Het is uitgereikt door de Academische Faculteit van the College en ik mag de titel  ‘Dipl. Hom. ACH’ voeren. In de UK en en in de ruimere wereld van de homeopathie is het een begeerde titel. Ik ben Dr. Subrata K Banerjee, Janet Robinson-Banerjea en de andere professoren uiterst dankbaar om hun kennis en wijsheid te willen delen. Een senior homeopaat illustreerde de opleiding als volgt: wat jij nu op drie jaar geleerd hebt, daar heb ik 25 jaar over gedaan. Koester het. En dat doe ik.

Nu de grote uitdaging om dit in mijn praktijk een goeie plek te geven.
Opstellingen, therapie en coaching blijven de basis van mijn werk. De komende maanden zullen uitwijzen in welke plooi alles zal vallen.

Welkom op 29 september om te representerenWie een opstelling wil doen, in oktober is nog plaats.

Nog een fijne zomer.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *