“Breathe, go slow & do yoga”.

In een warme huiselijke sfeer verbinden en werken. Voor mensen die van een persoonlijke aanpak houden werk ik in mijn eigen huis in kleine groepen van max 6 personen. Zo komt yoga ook weer beter tot zijn recht en wordt beter geïntegreerd. 

Stapsgewijs en onder professionele begeleiding inwaarts keren, voelen en ademen. Een community met mensen die bewust en intentioneel voor gezondheid en welzijn kiezen en willen groeien, helen en openbloeien/ ontplooien. Een veilige plek om te verbinden met jezelf en anderen. Authentiek en ongecensureerd :).
YOU ARE BEAUTIFUL.
You are.
BE.

De groepslessen duren 75 min. We gaan steeds stipt van start. Je bent 15 min vooraf welkom om te landen en genieten van een heerlijke kop thee. Materiaal en kleedkamer zijn beschikbaar. Je bent vrij om je eigen matje en deken mee te brengen. Tot januari werk ik met losse beurten van 15 euro. Eerste les is gratis of een vrije bijdrage voor wie wil. 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Zowel voor beginners als gevorderden.
Voor yoga, therapie en meditatie op maat gelieve mij te mailen om voor een kennismaking en advies gesprek. 

Vanaf januari beginnen de lessen reeksen met verschillende thema’s als; zelfliefde, ademhaling, krijgerschap, innerlijke kracht, aarden, verbinden en stromen,..

Een reeks bestaat telkens uit 10 +1 gratis lessen. Een gratis les voor het geval dat je eens een les niet kan komen.
Een reeks kost 150 euro, bij aanvang te betalen.

 

Yoga groepslessen

2022

Breathe & Bloom HaTha yoga; DINSDAG 19:30 – 20:45

Breathe & Bloom HaTha yoga; WOENSDAG 09:15 – 10:30

Breathe & Bloom Restorative/ Yin yoga: DONDERDAG 19:30 – 20:45

 

Hatha yoga

Reeks 1: 18/01 – 29/03 (10+1)

Hatha Reeks 2: 19/04 – 28/06 (10+1)

 

Restorative & Yin yoga 

Reeks 1: 20/01 – 31/3 (10+1)

Reeks 2: 21/04 – 30/06 (10+1)

 

Hatha yoga

Ideaal om met jezelf te verbinden, je lichaam en (bewust)zijn wakker te maken en verbonden, geaard en stromend je week in te gaan. Creëren van meer balans en verbinding tussen geest, lichaam en hart dmv ademhaling, meditatie en beweging. Het zenuwstelsel tot rust brengen, rust en regie creëren. Verbinden met het hier en nu, je lichaam, je ziel, je gevoelens, het moment. Een rustige Flow waarbij ik je aanmoedig om te luisteren naar je eigen lichaam, noden en verlangens. En alles weer gaat stromen. 

Restorative & yin yoga

Ideaal om je zenuwstelsel volledig tot rust te brengen en diepe ontspanning en relaxatie te voelen. De ademhaling te verdiepen en vertragen en in verbinding, relax het weekend tegemoet te gaan. Een trage flow waarbij we langer in een pose blijven zitten of liggen. Om tot de kern te gaan verbinden, aarden en ademen. Zeer ontspannend. Van spanning of overdrive naar diepe ontspanning en winddown. Door het gebruik van props (blok, riem, bolsters, dekens) wordt bij elke pose rekening gehouden met jouw eigen specifieke lichaam, noden en verlangens. Door dat we de poses langer aanhouden werkt de stretch en ontspanning dieper. 

Reserveer steeds tijdig je plek. Vol is Vol. 

Mail voor info of reservatie naar claeren.breathebloom@gmail.com of bel op 0497 37 47 04.

Facebook; Breathe & Bloom

Veel licht en liefde, 

Namaste.

Claeren